Thursday, 19 December 2013

Malam Gala Sakti Sakura! Dinner!

Here we go!
Siapa2 yg kenal siapa Eika..
dia akan tau betapa aku si gadis yg sgt suka bergaya!
tapi bukan la tiap hari..pada waktu tertentu kalian akan nampak siapa aku sbnrnya!
kalau hari biasa..kalian akan nampak ak cuma pakai jersey n jeans..dan bedak muka..
errr..tapi shawl tu mesti tau! sbb ak si gadis beshawl..
tidak bertudung bawal kalau tidak terdesak yg teramat...
just sebuah cerita sebelum aku sumbat2 gambar dinner aku..
n lagi satu!
ak juga si gadis yg sgt gila bergambar..suka di gambar la kesimpulanny!
hahaha..siapa yg mmg kawan ak..mmg akan tau perangai2 ak nie..
and entry kali nie..ak nk tempek2 gambar2 dinner ak..
yang konon2 ala2 supermodel..hahahaha..
ak mmg sllu perasan jd model..wlupun sbnrny setakat model yg pernah buat show di bumi Labuan sja.
ok..Lets start dgn sesi upload gambar2 di sini!







 
















Malam gala sakti nie..aku jadi calon utk Queen Night..tp tak menang punnn..sbb judge dr sorakan org..aku lupa laaa bawa fans club ak utk sorak2..hahahaha..
tp xpeee..yg penting!!
ak ada gambar2 yg gojesss!!
tu motif utama..nak bergambar..nak upload2 di laman sosial.
selamat melihat gambar beta yg agak perasan cantik semua..
owhh..gambar2 nie berbeza pencahayaan sbb ada yg dh edit..ada yg msih ori..
maka ada la muka beta yang over putih..dan over hitam..
hahahaha~
agak malas sikit nak letak caption tiap gambar..sbb sama jerk semua..gmbar aku yg posing2 ala2 model kononya..
ok la..ok laaaaa..
korang bosan la tu kann..
asyk tgk muka ak jerk kann..
tp bia laaaaa~
tp tu la tujuan ak...nak semakkan home2 kalian dgn muka2 aku..
wahahaha..
okaii!
chooooowww!
babaaaiiii!




No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~