Thursday, 14 February 2013

Interview~

Ary isnin nie encik huby nak g interview kat Samsung..
kemarin2 by cuti 2 hari..
smlm abis dr dinner..
trus g gayut2..eheheh~
syg jd boss huby..
syg intrview huby..ehehe..
ats ehsan soalan2 intrview syarikat kerajaan dan swasta yg ada dlm simpana..
ak dpt tym kursus ary tu.
jd dgn soala2 tu la ak intrview huby smlm..
best3..
hahaha..
tp by x siyes pun..
byk gelak la byyy~
nk kna tumbuk kn..
ngeehhh3..
tp lawak..smpi la by penat kna intrview syg pun penat soal huby..
xpe laa..
just wish ur luck..
mudah2an huby diterima nnt..
gudluck cyg..
wif love..~

hepy birthday my beloved mom..~

Happy Birthday my dear Mom!
Semoga dipanjangkn umur,dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati Allah S.W.T..
Semalam kami celebrate Birthday mama kat Tiara Hotel..
nie yg ak nk tempek pic nie..ehehe..~
ak nk upload byk2 tp line lmbab..(sebenarnya berukband nie blm byr kot..ngehhh3..)
Ak upload satu nie jerk laa..
haaa..nmpk tak kek2 tu smua?
tu ak sponsor...surprise for my mom..
ak guna duit kerajaan tu haaa...
huhu~
Elaun KML yerrr..~
Anyway happy dinner smlm~
best!
n nmpak x kek tu cntik kn3?
kek colour pink biru..
anyam2 mcm tikar..comel kn3?
n besarrrrr!
ehehe..~


Tuesday, 12 February 2013

Lagu Encik Huby..~

Huby yg comel..
xyah ckp la nnt dia perasan..tp klu x ckp..nnt dia ckp sndiri yg dia tu comel..
ngeehhhh3..
haaaa..
by knal ngn lagu Rindiani dari Slam..
pastu by kata cmni..
'syg dgr lagu tu,nnt syg nyanyi tp tukar Rindiani tu ke Rezuani..'
pastu by gelak...hahaha..~
apa la by nie..

jd ak nie pun mncri la jg lagu tu..
mnta tlng adeq ak downloadkn..
pastu ak dgr..
ak pun nyanyi laa...

Rezuani..
kekasih ku sayang..
jangan pergi dari sisiku..
Rezuani..
bunga hati sayang..
maafkanlah kira ku bersalah..

yg nie chorus jerk..
pastu bila ak ckp kat by..
dia gelak plakk..
hahaha..
huby yg ajar syg kan..bluueekkkk~ 

kemarin 12.02.2013..
hari apa tu? ngehehe..
MonthSary yg ke 14 ak dan dia..
huhu..
Alhamdulilah..~

Huby skrng keje ikut shif..
klu by keje pagi..jam 7 pagi smpai 7 mlm..
jd jam 5.30 ak dh kena kejutkn by..
klu by keje mlm plak..
jam 7 mlm smpi jam 7 pagi..
kesian encik huby kn..
xpe la dear..
cari rezeki kn..

hmmm..
pastu by dh nk konvo..
Mac nie..
haaa~
sllu kn org konvo kita bg hadiah..
agak2 hadiah apa yg sesuai nk bg by ekk?
by suh ak g sna tym dia konvo...
nak sgt!
tp tym tu ak x abis lg..mcmna nk g..
ssh nk cutii..
xpe laa..
syg tumpang gmbira dr jauh jerk..
ehehehe~

wif love~

Thursday, 7 February 2013

Al-fatihah buat Baby Ahmad Adam Syukri..

hari nie..ak menulis Entri mnegenai Baby Adam..
Putera hati kesayangan semua..~
Baby yg kuat dan tabah..

ADAM lahir secara Vacuum pada 4/3/2012 dan sewaktu kelahirannya,Adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan Oksigen.Scan MRI pada 9/3/2012 menunjukkan otak Adam mengalami kerosakan yang aat teruk.Adam tidaak pandai menelan air liur dan bergantung pada mesin Oksigen untuk terus hidup.

Adam juga perlu bergantung pada mesin Suction kerana tidak pandai menelan air liur untuk sedut air liur dalam rongga hidung dan mulutnya.Mata kanan Adam mengalami injured, begitu juga dengan telinga sebelah kanan yang tidak dapat mendengar kerana kerosakan pada bahagian dalam telinganya.

Doktor Pakar Otak mengesahkan Adam akan terlantar seumur hidup dan peluang untuk berjalan dan hidup seperti kanak-kanak normal amat tipis. Doktor Pakar mengklasifikasikan kerosakan otak Adam sebagai Kematian Saraf Otak.

Baby Adam didampingi oleh seorang Ibu Muda yg Kuat..
yg tabah..yg sabar..
Itulah keistimewaan wanita bergelar Ibu..
mempunyai hati yg kuat utk menerima dugaanNYA..
“Jika saya pergi dulu, saya harap suami saya akan terus jaga Adam sepertimana saya menjaga Adam sekarang.”
“Jika ini yang dianugerahkan Tuhan kepada saya, saya terima Adam. Saya doa semoga Adam akan sihat, kan Adam?” sambil bercakap sambil melihat Adam. Dicium Adam.
“Saya ingin nak lihat Adam sihat dan membesar dan memanggil saya, ‘Mama’”.
“Adam tidak pernah membebankan saya, kan Adam?” kembali melihat wajah Adam.
“Adam anak yang baikk...”
Sebak..Hari nie..Adam telah kembali kerahmatullah..
jangan risau syg..penderitaan mu d cni berakhir..kebahagiaan untuk mu disana..
Ibu Bapa Adam..jgn risau..Anak mu menunggu di sana..
sedih..sy sllu mngikuti prkmbangan baby adam melalui Fb..
terkejut bila dpt tahu..baby Adam sudah tiada..
Putera Hati kesayangan semua..
Al-fatihah.>~




antara gambar terakhir Baby Adam..

Senyuman mu sayang~

Wednesday, 6 February 2013

Cinta Aty..kesayangan hamba..~

kebosanan melanda..meh kita upload2 pic..ngehehe..~


by renung syg ke? syg tenung balik..
bila nk kawen ekk..ngehhh..ngeehhh..

spek mata kiter! bergaya x?
eheemmm..~

sweater kiter!
apsal pndangan mata huby cmtu..garangnyerrrr..~

kita dlm kete yg sma ke by? by drive syg kat sebelah..
upppsss..perasan..haha..edit jerrkk..~

mcm dlm kete yg sma kn by? ehehe..~

mcm sma jerk posing kiter kn3..ehehe..~

lukisan...mcm real kn..hebat editor..hehe..~






Saturday, 2 February 2013

Cinta Aty..~

chaaaakkkkkk...!
lamanyaaaa x jenguk korang2 kat cni..
uuuuuu~
mcm la ada yg nk tau citer sy..
xpeeeee..
bak kata huby..
bluuuueeekkk~ hoho.
hmmm..
skrng dh cuti..cuti mid sem..
errr..xyah nk heboh sgt la kn..
seminggu lebih jerkk..
tp xpe bln 5 nie akn tamat sglanyaa..
ak ambk dgree bln 9..
ada msa cuti yg agak pnjang..huhu..~
haaaa...~
nk citer psl huby..

errkk..engko meluat ak citer?
nmpk butang ada tanda X tu?
eh3..
alaaaa..jgn la marah..gurau je laaaa..
ngehehe~
xde laaa..xtau nk citer apa dh..
dh lupa..sbb sy tgh tgk Fear Factor..
Go Elfira Loy n AjakShiro!
k laaa..nnt sy cer2..
daaaaaaaaa..~