Thursday, 28 November 2013

Dah Biasa..

dah lama rupanya aku tak update! hyeeeee3~
last entry ak pasal Abg Smurf yg hot tu rupanya!
dah lama dh cerita tu..dia terus hot..n dh x contact aku dah..
alaaaa~
biasa arr..dak hot!
ehhh~ sbnrnya bukan pasal tu rsanya..klu setakat dia budak hot..
ak masih ok lg nk cntact dia n nk kcu dia..
tp sbb skrng dia dh nk jadi Boifren org!
owhhh~ maka x perlu la di gngu kannn~
dia luahkan perasaan dekat aku~
nak gugur jantung aku! jadi perasaan aku nak luah ke mana?
waakakakakaka,,sedarlah diri sikit wahai Eika yg cantik dan comel..
aku ok sajaaa~ ak cuma dengar luahan nyaa..yaa..mendengar dan jadi pendengar..
aku kalau kisah cinta org..mampu jak aku jadi DR.CINTA,,
tapi kisah sendiri..tunggang langgang..~ pengsan2..
hahahahah~ Normal la kan..~
Anywayy~ ceritanya begini..
Abg Smurf nie fall in love ngn someone..batch dia juga..
Sumandak Sabah~ n that gurl..sista ekceli..dia sgt la cantik!
mmg sgt cantik!
owhhh~ Sumandak Sabah kan..n muka dia sgt la nampak muka sumandak~
bole tau laaa~
so~ abg smurf nebes giler nk luahkan perasaan dgn sis nie..nama dia Jiji..
then dia luahkan rasa takut tu pada aku~
maybe just utk ketenangan n dia perlu luahkan dgn someone..
haa! mcm Deja Vu aku rasa!
benda nie dh pernah berlaku..
berlaku saat Abg angkat aku dulu nk melamar gadis yg dia nk kawen..
nk meminang waktu tu..dia di bagi pilihan..
n aku di beri penghormatan untuk pilih..
atas beberapa faktor aku pilih satu kakak nie~
n faktor yg kuat..itu jodoh mereka..abg angkat ak pun kawen dgn kakak pilihan aku tu..
selepas mereka kenal 2 tahun.n sekarang dah ada anak sorang~
sweet kan? n kami masih cntact..dgn pengetahuan akak tu la..
xkan la aku nk kacau suami prg kan..dgn akak tu pun dah jadi akak ak juga..
owhhh!
yang paling penting di sini!
perkahwinan abg angkat aku tu di taja sepenuhnya ole aku!
hebat kan!
di taja sepenuhnya!!
sbb tu ak ckp ngan abg smurf nie..klu nak kawen.bgtau la,,klu saat tu masih ingt aku la..
sbb katanya di anggap ak adik jerk..
aku ok jerk..sbb ak mmg suka abang2 nie..wakakakakaka..tapi abang yg mmg abang la kann~
tapi nampaknya x la kott..
dia dh x berminat nak contact aku lg pun~
its ok la~ ak x kesah..
sbb kitorng pun kenal kejap jerk..
xpe laaa~
n lagi satu..dia buat pengakuan dia tu playboy..hmm..agak pelik seorg playboy mengaku playboy..
tp ak dh tau sejak jumpa twitter dia..
n sejak tu ak dh kikis perasaan yg pernah hadir!
yess..ak pernah TERsuka diaaa~
hahahahah~ TER jak laaa..n suka jak laaaa~
tp xde apa laaa~ bukan ak tergolek cinta pun dgn dia..
just tersuka akibat perangai dia yg over suwitttt tu~

Aku doakan dia bahagia dgn Kak Jiji tu..
tolonglaaa doakan aku bahagia jugaaaa~

Bila laaa ada lelaki yg akan hadir dlm hidup aku..
aku ingt msa kenal Abg Smurf nie..dia la bakal BF ak..
rupanya tidaakk..
n ak pun xmauu atas faktor dia hotsetap~
tapi aku cakap mcmni..mcm la dia nak dgn aku..
wakakakaakakaka!
perasan sungguh andaa..


No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~