Wednesday, 25 December 2013

Apapuntakboleeee

dah berhari2 dah study week aku nie sebenarnya..
penaaatt...
motif penat?
penat mngadap lappy..tapi x study punnnn..
wahahahahaha..
begini la niee..
ak mmg camni..
semua nak last minit..bila dah last minit nnt..
baru myesal..
haiihhh..apapuntakboleeeee...
semalam ak keluar dgn para gadis gojes n kak diana..
kalau dh keluar gugurl shja nie..
tanpa bwa si puteh ngn si pheyand..
mksdny kami berniat utk bershoping..
bila keluar dgn 2 jejaka tu..
nafsu nak shoping terbantut..xtau la knp kan..tp mmg cmtu..
errr..
seperti perasaan tidak selesa klu shoping dgn llki..
bila kami2 jak..mmg semua angkut barang..cmfirm! hahahhaha..
first kami ke Boulevard..kebiasaan yg sgt la biasa..
bila kami pg Boulevard akan mngambil masa hampir 2 jam utk sampai..
asyik sesat jakkk..xtu la kenapa..tp mmg sesat memanjang..
pdahal xde la jauh sgt pun..cuma tmbah masa pusing2..u-turn2..haaa..
sbb tu la mngambil masa panjang..lebih byk msa dalam kereta jadiny..
round2 Boulevard..ak xde apa yg berkenan..
ak berniat nak beli baju hari nie..nk cari baju nak pakai balik nnt..
tp seperti tiada pun yg aku berkenan..then kami balikk..
nak extend kereta..tp ada pnyewa strusny..maka kami kembalikan kereta tu..
then sewa kereta lain..
hahahahha
nampak tak kegilaan kami kalau berjalan?
over sungguh kan..

lokasi seterusnya kami mau serang Summer Mall..
Abg smurf sllu kata..apa la yg ada di Summer tu..
OMG!
cuma ak yg nampak di Summer tu ada sesuatu..
Summer tu berhantu! dan sgt berhantu..
kitorang bru jejak 10 minit..bru masuk kedai pertama..
ak dh jatuh cinta dgn satu beg..then ak terus ambil tanpa lihat beg lain..
dan bergerak ke kaunter utk melabur duit aku!
nampak x!!
Summer Mall tu berhantu!
tolonglah percaya ckp aku..
aku boleh jak berjalan round semua mall yg lain..
tp jgn bwa aku msuk summer mall..
sbb ak akan melabur duit ak di summer mall!
mall lain aku bole tahan duit ak dr keluar..
ak sndiri x pasti knp sbnarnyaaaa..
wahhaahahah
tp agak selamat sikit duit aku..
semalam ak bwa RM300++..
tp ak balik ke kolej sakura dgn masih ada RM200++ dlm dompet..
sbb ak beli satu beg jakkk..
n belanja makan..
selamat duit aku..
wahahahaha..
tapi nampak x permainan di sini?
niat ak nak beli baju la weeiii..
pegi angkut beg pulak daaaaaa..~
apapuntakboleeeee..

sebenarnya jg niat ak usha barang ak nak beli utk para kanak2 di Labuan..
anak2 buah kesyangan tu..
tp ak x pndai pulak nak beli..
baju..ak tkut x muat..
xtau saiz..
jd ak belum decide mau beli apa utk mereka..
dorng dila n kak diana..
shoping utk buipren..
ak nak shoping utk siapa?
ak nak beli utk abg smurf jg sbnrnya..
sbb dia bzday next week..
tapi..tapi..tapi..
mcm over plak kn nak beli hadiah bagai..
baik x pyh..
simpan jak niat..
hahahaahha..
lain la klu hbngan kmi mmg rapat sgt..mngkin ak akn belikan..
tp nie..maslahny ak x prnh jmpa dia lg slps tgk wayang..
jd biarla ak x pyh jmpa dia lg..
bila ak dh belikan dia hadiah..maka ak trpksa jumpa dia nnt dan ak xnak!
 wahahahaha..
xpyh nak over sgt la kan..lain kali jak ak belikan..
wlupun ak mmg jenis suka belikan org hadiah...
tp xpe laaaa..teda makna pun..
tp sbnrnya ak berani je nak belikan..
sbb dia dh single! wahhahahaha..
ehhh...dah! biar sekadar niat..

banyak hasil ak selama ak hidup di bumi sarawak nie..
hasil shoping..
dan ak sda tetapkan..yg ak hanya akan bawa balik baju baru..jeans baru..beg baru..n kasut baru balik nanti..
yang lain..selamat tinggal di bumi sarawak..ak x bawa..
wahahahahhaha..
tu pun mungkin dh full 1 bagasi..
barang yg tinggal..mungkin 5 bagasi..
waahhaha
nampak x betapa bnyknya harta karun ak?
aku nie manusia kaya baju sebenarnya..
yg teramat sgt..
ak dh hidup sini hampir 4 bulan..
tp sbnrnya ak ada lg 1 bagasi baju ak belum pernah pakai di sini..
n separuh  lg tudung ak dalam hand luggage ak x pernah pakai..
banyak ka? banyak yg teramat~
ak pun xtau nak ckp cmna..
semua tu tanpa sedar..
cehhh..tanpa sedar konon kan..
tambah lg dgn yg ak bru beli..
byk sgt..
jd sbb tu ak cuma nk bwa yg baru jak balik..
sbb di percayai ak akan angkut lg baju dr Labuan ke sini..
isyyyy2..
n atas faktor tu jg ak xmau tggl d sakura yg kecik nie..
hahahaahha..
xmuat k! x muat!

Haiiiiihhhhhhhh laaaaaa...~
Apapuntakboleeee..
ak bosan sbb tu menaip kat sini..
xtau nak citer apa..
dh bosan plak pkir tentang cinta..
kan2?
pssstttt~
mari tarik selimut dan tidur..



No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~