Monday, 30 December 2013

Bagi atau tak?

hyeeeeee kalian2..!
ak msih d study week..
study week..yg study nya ntah kemanaaaa..
alaa..tu perkara biasa kan?
kan2?
haaaaaa..gini kisahnyaaa..
Abg Smurf nak bezday 2hb nie...!
ak nak bg hadiah..
nak!
tp agak memalukan laaaa..
ak bukan siapa2..
bukan siapa2..
jadi ak rasa mcm over jak kan kalau ak bg dia hadiah..
tp ak mau bagi!!!!
tapiiii...
errrkkkk..dilema sungguh....
nanti mcm nampak ak over sgt pulak klu bg dia hadiah..
tapiii..
haaaaaiiihhhhh..
ak rsa nak bg..sbb time nie dia single!
sooo..ak rsa ak ble bg..sbb ak x kan kcu siapa2 punya..
kan?
tapii..bagaimanakah..
sbb ak xmau jumpa diia lagi..
main post?
emmm..nnt ak balik Labuan..ak post ke Johor..
gitu?
tapiiiii..
nnt dia tgglkn barang ak bg di Johor..x best kan?
eemmm..
atau ak belikan dia coklat dr Labuan..
nnt balik cuti..
ak bg la dia sekali ngn hadiah..
haaaa!
mngkn nie cara yg trbaik..
jmpa dia utk bg barang jak..
settle kan?

err..
tp ak takut tindakan ak nie akn buat ketara sgt ak suka dia..
ehh..
ak suka dia ka?
ak pun xtau jawapan tu..
ak suka dia atau tidak..
haaaihhhh..
mngkin suka..
tp ak x mengharap apa2 pun dr hbngan nie..
sbb ak rsa xkan ada apa2 pun..
mksdny..
ak x berharap langsung..
berangan2 sja ak mampu..
hahahaah..

ntah laaaaa..
apa la mau jadi ko nie Eikaaaaaaaaa...
org yg mau dgn ak..
ak tolak mentah2..
sementahnya..
yg xmau ak..
tu plak yg ak terhegeh2..
isssyyyyy3..
kenapakah..
upside down sungguh..

ak pun teda jwapan utk tu semua..
knp dan knp..
perasaan ak sndiri pun ak xtau apa..
wakakakaakak..
nampak x?
mungkin ya..ak suka abg smurf..
tp ak rsa perasaan ak cuma sekadar suka..
dan cuma setakat itu..
ak xkan benarkan pegi lebih jauh..
sebelum perasaan ak pegi lebih jauh..
ak senang nak move on..
kan?
sooo..x pyh nak jauh sgt laaa..
dia dh balik2 ckp pun as abg n adiik..
so?
yg ak nak lebih2 apasal?
biar la syok sndiri..
mcm x biasa?
wahaahahahahaha..

lakonan tetap akn ditruskan..
tanpa henti!
ak xakan biarkan dia tau yg ak suka dia!
n ak ada perasaan dgn dia!
xmngkin!!
itu adalah satu perkara yg sgt dan teramat memalukan..
kan?
jadi jangaaaannn..
satu jak!
dia akn tau psal nie kalau dia jumpa blog ak nie..

tp dia x mngkin la jmpa blog ak!!
wahaahahahaha..
ak prnh ckp psl CHINTA..
yesss..ak gunakan nama CHINTA dlm dunia blog..
tp dia xtau nama blog aku sebenarnya CHINTAKUEIKA..
ekceli..
kalu dia tau tu..
dia mmg akn jumpa di google..
argghhhh!
sbnrnyaaa..kalau dia bijak..
dan gooogle guna nama fb ak..
Eika Luvieka..
dia akn jumpa jg blog nie..
tp ak x rasa dia akn terfikir utk buat cmtu..
dan dia xkan buat pun..
utk apa dia cari blog ak?
ak nie siapa?
ak bukan siapa2..kan?
soo..
xpyh la ak nak perasan sgt..nak lebih2..
dgn kata lain..
tolong sedar diri wahai Eika yg comel dan gojes!
dantolong buang perasaan gila nie dari hati..
secepat mungkin!
dikhuatiri akan jadi lebih parah!
walaupun ak rsa dah semakin parah..
apalagi sejak dia dh single..
arrggghhhhh!
seksa hati!
seksa jiwa!
keep calm..
stay gojes!

No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~