Wednesday, 1 January 2014

Hello 2014!

tadaaaa..!
dah 2014 laaa!
xyah nak tadaaa sgt la kannn..
ada sesuatu yg ak hilang bila masuk 2014..
kehilangan angka 1 didepan!
arrgghhh..aku tuaa..aku tuaaa..hahaha
x bole trma knyataan dah..
aku dah 20!
issshhhh2..
sptutny ak dah matang nie..
tp ak rasa..x matang2 pun lg..
masih jg mcm kanak2 riang..
tp kadang2 ak feeling matang juga..
wahahahahah
satu benda yg akan buat ak terasa matang sgt bila ak berurusan dgn customer!
hhaaaaa..masa tu ak rasa..wowww!
ak dh besar!
konon laaaa..
padahal di sebalik tu..
ak masih juga anak manja mama n babah!
hahahahaha

sssyyyyhhhhhhhh
diam!

ak nak citer..
hari nie 1st January!
esok 2nd January!
abg smurf bezday!
mksdnyaaaa..
ak akan wish dia malam nie..
tapi korng rsa dia akan balas x?
sbb..wish new year ak pun dia x balas..
:((((((((((
sruuuukkkk.. *keluar hinguuss...
mngkn sbb ramai gugurl lain wish kat dia..
tapi ak rsa tu jg yg berlaku malam nie..
mst ramai jg gugurl wish dia..
ye dok?
so ak dh bersedia..
yg dia xkan reply ak lg malam nie..

huuuhhhh..
*mngeluhh..letak tgn kat dagu..

ak cakap kat zaza..
kalau..malam ni dia x balas juga..
ak perlu move on!
ehhh!
ak dh bejuta kali ckp mcm nie kan?
sbnrnya ak lebih kepada senangkan hati sendiri..
sedapkan hati sendiri..*macam masak hati pulak..
ak kn dh ckp..ak msih dlm proses nak move on..
wlupun ekceli..
xde apa pun ak nak move on sgt..
kitorang kenal kejap je kan?
xde apa la!
rilek laa!
Eikaaa!
Chill ok!
Stay Gojes!

semangat lah konon..
tapiii.. *tutup mataaa..
ak masih lg ada perasaan tggu2 dia msej ak..
even hnya sekadar utk bicara psl gurl lain!
yess!
wlupun sbnrny dia cntct ak cuma utk ckp about other gurl!
ak x kesah!
at least dia mesej ak!
arggghhh!
Parah ko nie Eika!
PARAH!!

so..ak decide..

malam nie penentu..kalau dia x reply juga wish ak akibat kebanyakan dpt wish dr other gurl..
ak akan move on..
n ak akan lupakan diaa..
n kmngkinan besar..
hadiah bezday pun ak x belikan!
WAHAHAHAAHHA!

lagipun lepas nie kan cuti sebulan..
then dh bertukar sem..
ak rsa mcm niee..

petik jari!

sem depan dia xkan ingt ak lagi..
percaya?
ak rsa yaaa..
dia xkan ingt ak lagi..
dah campak jauh2..
lama tau sebulan cuti..
ehhh..

jap!

knp ak nak sgt dia ingt aku?
aku siapa?
heeyyy2..!
ak bukan siapa2 laaaa..
ok..dh sedar diri!
ak mmg cmni..
cepat hanyut2..
tp cepat juga sedar diri..
pastu nnt..
hanyut balik..
apapun x bole..

dia like moment ak di Wechat pun ak happy!!
dia feberet tweet ak pun ak happy!!
nmpak tak?
mcm parah sgt jg ak nie kadang2..
ak sedarr..
hahaahha..
benda alah camtu pun ak HAPPY!
err..BAHAGIA!!
ehhh..
overrrr daahh..
siap capslock bagai..
arghhh..nie cuma sementara k..
sementara!!!

cepat atau lambat..
ak akan nampak dia akan upload pic wif other gurl..
yess!
just wait n see..
masa tu ak akan rsa nak tembak diri sndiri..
sbb banyak berangan sgt!
hahahaah..
gilaaa!

Now..ak perlu hentikan..
slow talk dgn hati sendiri..
mungkin?
no hope anymore!

Newaaayyy!
Happy New Year yeeaahh!

No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~