Wednesday, 8 February 2012

beTapa teruKny ak..~

now..tym nak update matrikss..~
actualy ak x tau nak update apa..dah dya suh update..ak buka laa..
tp,dah buka tu..ak pkir blik..apa angka giliran ak??
teruk ny..lupa plak...
nie kes apa ntah..otak ak dah hang~
klu korng tnya ary nie ary apa pun ak ble pkir lma giler~
siap ada bulan bintang lg ats kpla..


ye laaa...ak kn usahawan brjaya..tanam anggur kat rmh..
tp batas x siap2 lg..err..sbnrny anggur prlu batas kee?
yg pntng ak tanam anggur x dpt apa pun..haha..~


well..ak lg selesa cmni..pemalas kee.?
rajin laaa...
membina badan dlm mnyayangi lemak2 yg mkin byk beranak..~
ok apee..? 


hmm..so ary ahad nie da plan nak g futsal..
nak runtuh kn bumper..
bumper apeee..? mcm la korng x fhm..
rumah tmpt lemak2 ksyngan ak berumahtgga tu laaa..~


lma x main game..cma msalahny nak kumpul gurl jd stu team tu yg ssh..
sbb smua dah kat oversea..wow! kwn ak kat oversea??
eleehhh..oversea la sgt..sbrang lautan..labuan kn pulau..luar labuan.smua kat sbrang laa...~
bru nak tmberang ckettt~


hmm..nie pkir2 mcm nak keja..tp cerewet la ak..
ak x nak keja yg blik mlm..~
nak keja pun sbb adeq ak dah start training bola..so,dya dah x blik rmh tghri..
jd ak xde keja la kat rmh tu..ak nak masak cpa nk mkn?
dah tu tggl ak sorng la kat rmh..~


nie dah 2 ary ak trun g kdai mama..
ada keja jg..ak ambk job siapkn bju pngantin nak pki bln 3..
ok laaa..~ ada jg income ak dlm wktu relax2 nieee...haha~


sbnrny..
ak x tau entri ni utk apa..?
xde mkna lngsng!
ngeeeee..~( ^____^)



No comments:

Post a Comment

psssstttt~
conteng la ckett...~